• SumoMe

The OM House designed by a young Brazilian architec, Guilherme Torres, located in Londrina, Brazil. The purpose of the house is to be a house which would be suitable for a couple to live on regular basis as well as big enough to host their whole family at the weekends. The building is consist of two big blocks perpendicularly crossed in a 400m2 area, with a vast living area, a block containing 3 bedrooms and a discrete laundry area inside.

Outside the living room, there is swimming-pool which provide natural light for the room. It has a 16m swimming lane coated with black glass chips readily made for the owner’s daily swim. The wall has a rusty texture which was done directly on the plaster. For the floor and some walls, it use a mix of cement planks and wood rulers.

Tags: area, Building, Cement, design, family, Guilherme, Home and Garden, House, Living room, Londrina, plaster, room, São Paulo, studio, swimming, Swimming pool, table, texture, Torres, wall, wood,