This is a town house renovation by Pierre Antoine Compain. The main feature of this house is located in the central axis of the house. The opening in the center with glass floor on the lower floor allows both horizontal and vertical panoramic views. MOre description by Pierre Antoine Compain:

As part of the renovation of a residential townhouse, this project aims to create a flow diagram, both singular and practice.

For this, four levels are built around a central axis, it corresponds to a vertical greenhouse full height.

Corridors around the heart, the image of devices balconies, and views on all areas.

By this bias architecture, the deregulation of space allows its occupants to enjoy open on 4 levels circulation, and get a panoramic view, on both a horizontal and vertical axis.

Photos by Arthur Pequin

Tags: house architecture, modern house design, white themed house,