• SumoMe

The Airstream House is located on a narrow and sloping plot, on the edge of a village in Bersée, France. Designed by TANK Architects, it split in three parts. The first part is located on the same level as the road. It consist of the main hall, the laundry, the play-room, the garage, the cellar and the geothermal energy local. The second part is 80cm above the slot. This part consist of living room, kitchen and dining room and has large views on the outstanding landscape all around, in north, east and west directions. The third part located on top of the first part and consist of rooms and bathrooms.

“This process answers the very initial demand of the clients who wished a one-level-house. The 3 parts of the house meet in a suspended patio which distributes the different spaces, creates multiple relations between them and articulates one to another. The patio is the central knot between the living spaces, the main hall and the rooms.”

Src: Contemporist
Photographs: Luc Boegly

Tags: Architecture, Building, design, france, garage, House, Patio, room, TANK Architects,